Relining i villa


Har er villa avloppsrör som är mer än 30 år gamla? Upptäck hur vi på Mavi Relining kan reparera rören i din villa utan kostsamma rivningsarbeten och stambyten.


Vi erbjuder en modern och hållbar metod för att reparera avloppet utan att behöva gräva upp hela trädgården eller göra omfattande ingrepp i ditt hem. Med relining får du en snabb, kostnadseffektiv och långvarig lösning som sparar både tid och pengar.


Om ditt avlopp i villan har problem med läckor, blockeringar eller allmän förslitning, kan vår reliningteknik snabbt och effektivt återställa funktionaliteten. Processen innebär att en flexibel liner impregnerad med epoxy införs i avloppsrören, vilket skapar en ny slitstark inre yta.

Fördelarna med Relining

Hållbart resultat

Våra reliningtjänster för villor använder sig av den senaste tekniken för att säkerställa att dina rör håller i decennier. Den nya rörbeläggningen som skapas inuti de befintliga rören är extremt hållbar och resistent mot både korrosion och rötter.


Snabbare & Enklare

Till skillnad från traditionellt stam- eller rörbyte, kräver relining inga omfattande utgrävningar eller rivningar. Detta innebär mindre störningar för dig och din familj samt en renare och snabbare installationsprocess.


Kostnadseffektivt

Att välja relining över traditionella metoder innebär ofta lägre kostnader. Du slipper dyra grävningar och återställningsarbeten, vilket gör det till en mycket ekonomisk lösning för din villa.

Kostnad för relining i Villa

Kostnaden för relining i en villa kan variera beroende på rörens längd, diameter och skick. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda offerter för att möta dina specifika behov. Kontakta oss för en detaljerad kostnadsberäkning och upptäck hur relining kan vara ett prisvärt alternativ för din villa.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar relining i en villa?

Vanligtvis tar relining av rör i en villa 4 till 7 dagar beroende på arbetets omfattning.


Kan relining användas för alla typer av rör i villor?

Ja, relining är lämplig för de flesta typer av rör oavsett material.


Hur länge håller relining?

Relinade rör har en förväntad livslängd på över 50 år, vilket gör det till en mycket hållbar lösning.

Behöver du hjälp med relining?

Kontakta oss för att boka en gratis rörinspektion och få en personligt anpassad offert. Vi på Mavi Relining hjälper dig förlänga och förbättra dina rörs livslängd och funktion med minimalt avbrott.


Skicka in en förfrågan via vårt kontaktformulär, ring oss på 0763 43 19 72, maila oss på kontakt@mavirelining.se så hjälper vi dig vidare.

Kontakta Oss

 
 
 
 
 

Snabbt, säkert och smidigt

unsplash