Relining för bostadsrättsföreningar


Är det dags att se över, uppgradera eller renovera rör och avloppssystem i er bostadsrättsförening? Vi på Mavi Relining har lång erfarenhet av relining för bostadsrättsföreningar i Stockholm.


Vår teknik innebär att vi kan reparera hela avloppssystemet utan omfattande grävnings- eller rivningsarbete, vilket sparar tid och pengar för er förening. Relining är en snabb, kostnadseffektiv och hållbar metod som ger era rör en ny livslängd.


Om era avloppssystem har problem med läckage, blockeringar eller förslitning, kan vår reliningteknik snabbt återställa deras funktionalitet. Vi använder en flexibel liner impregnerad med epoxy som härdas på plats och skapar en ny, hållbar rörledning inuti de gamla rören.

Fördelarna med relining

Hållbart resultat

Med relining kan ni säkerställa att era rör håller i många decennier framöver. Det nya röret är extremt hållbart och motståndskraftigt mot korrosion, inträngande rötter och andra vanliga problem.


Snabbt & Enkelt

Relining kräver ingen omfattande utgrävning eller rivning av befintliga strukturer, vilket innebär minimala störningar för era boende. Detta är särskilt viktigt för bostadsrättsföreningar där ett smidigt och diskret arbete är avgörande.


Kostnadseffektiv Lösning

Att välja relining över traditionella metoder som stambyte innebär ofta betydande kostnadsbesparingar. Ni slipper dyra grävarbeten och återställningskostnader, vilket gör det till ett ekonomiskt smart val för föreningen.

Kostnaden för relining till BRF:er

Kostnaden för relining i en bostadsrättsförening varierar beroende på rörens längd, diameter och skick. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda offerter för att möta era specifika behov. Kontakta oss för en detaljerad kostnadsberäkning och upptäck hur relining kan vara en prisvärd lösning för er förening.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar relining i en bostadsrättsförening?

Tiden för relining kan variera beroende på projektets omfattning.


Kan relining användas för alla typer av rör i bostadsrättsföreningar?

Ja, relining är lämplig för de flesta typer av rör oavsett material.


Hur länge håller relining?

Relinade rör har en förväntad livslängd på över 50 år, vilket gör det till en mycket hållbar lösning.

Behöver du hjälp med relining?

Kontakta oss för att boka en gratis rörinspektion och få en personligt anpassad offert. Vi på Mavi Relining hjälper dig förlänga och förbättra dina rörs livslängd och funktion med minimalt avbrott.


Skicka in en förfrågan via vårt kontaktformulär, ring oss på 0763 43 19 72, maila oss på kontakt@mavirelining.se så hjälper vi dig vidare.

Kontakta Oss

 
 
 
 
 
unsplash