Relining

Kontakta Oss

Vi på Mavi Relining har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag att reparera & förlänga livslängd på rör & avlopp genom relining.


Relining är en modern och effektiv metod för att renovera rörsystem i både villor och bostadsrättsföreningar. Genom att skapa nya rör inuti de befintliga rören kan vi förlänga deras livslängd utan att behöva gräva upp eller byta ut dem. Detta sparar både tid och pengar samtidigt som det minskar störningar för boende och fastighetsägare.

Relining för Villor

För villaägare är relining en idealisk lösning för att lösa problem med läckande eller skadade rör. Denna metod är mindre invasiv än traditionella stambyten och kan ofta genomföras på bara en vecka. Relining förbättrar flödet och hållbarheten i dina rör då hela systemet blir som en enhet, vilket minskar risken för läckage i skarvar. Läs mer om våra reliningtjänster för villor här: Relining Villa.

Relining för Bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar kan dra stor nytta av relining, särskilt i fastigheter med äldre rörsystem. Relining möjliggör renovering av hela rörsystemet utan att behöva evakuera boende eller orsaka omfattande störningar. Detta innebär att ni kan förnya rören snabbt och effektivt, vilket förbättrar boendekvaliteten och fastighetens värde. Upptäck hur vi kan hjälpa er bostadsrättsförening med relining här: Relining BRF.

Relining för fastighetsägare & förvaltare

För fastighetsägare och förvaltare erbjuder relining en effektiv lösning för att underhålla och renovera rörsystem utan större driftstörningar. Oavsett om det gäller kontor, butiker eller större fastigheter kan relining snabbt och kostnadseffektivt förnya era rörsystemen. En relining minimerar driftsstopp och säkerställer att fastigheten fortsätter att fungera smidigt under renoveringsprocessen.

Skillnaden mellan Stambyte & Relining

Stambyte
Ett stambyte innebär att hela rörsystemet byts ut, vilket ofta kräver omfattande grävningar och rivningsarbeten. Detta kan vara mycket störande för boende och ta flera veckor eller till och med månader att slutföra. Stambyten är också kostsamma på grund av arbetsintensiteten och behovet av att återställa ytor efter arbetet.


Relining

Relining är en mindre invasiv metod där ett nytt rör appliceras inuti de befintliga rören. Detta innebär att rörsystemet kan förnyas utan att gräva upp eller riva ut något, vilket resulterar i minimal störning för boende. Relining är också mer kostnadseffektivt och snabbare att genomföra jämfört med stambyten.

Få en gratis rörinspektion

Innan vi påbörjar någon relining erbjuder vi en gratis rörinspektion. Med hjälp av avancerad kamerateknik undersöker vi ditt rörsystem för att identifiera problem och fastställa den bästa lösningen. Detta garanterar att vi kan genomföra en noggrann och effektiv renovering som uppfyller dina specifika behov. Läs mer om rörinspektion.

Behöver du hjälp med relining?

Kontakta oss för att boka en gratis rörinspektion och få en personligt anpassad offert. Vi på Mavi Relining hjälper dig förlänga och förbättra dina rörs livslängd och funktion med minimalt avbrott. Våra tekniker hjälper dig som bor i Stockholm, Uppsala & Västerås.


Skicka in en förfrågan via vårt kontaktformulär, ring oss på 0763 43 19 72, maila oss på kontakt@mavirelining.se så hjälper vi dig vidare.

 
 
 
 
 
Relining Villa Avlopp Rensning

Kontakta oss

unsplash