Rörinspektion


Få full koll på dina rör med vår kostnadsfria rörinspektion i Stockholm. Vi använder avancerad kamerateknik för att noggrant undersöka dina rör och avlopp, identifiera potentiella problem och ge dig en detaljerad rapport. En gratis rörinspektion kan hjälpa dig att förebygga allvarliga skador och dyra reparationer i framtiden. Vårt erfarna team är redo att assistera dig och säkerställa att dina rörsystem fungerar som de ska.


Om du upplever problem med avloppet, som dålig lukt, långsam dränering eller återkommande blockeringar, kan vår gratis avloppsinspektion snabbt identifiera orsaken. Vi undersöker avloppssystemet grundligt och ger dig en klar bild av vad som behöver åtgärdas.

Fördelar med rörinspektion

Upptäck dolda fel & framtida problem

Med en gratis rörinspektion kan vi tidigt identifiera problem som blockeringar, läckor, och förslitningar innan de utvecklas till större och mer kostsamma skador.


Avancerad kamerateknik

Vi använder den senaste kameratekniken för att inspektera dina rör och avlopp. Detta innebär att vi kan ge en noggrann och detaljerad bild av rörens tillstånd utan att behöva gräva upp eller göra intrång i ditt hem.


Skräddarsydda lösningar

Efter inspektionen får du en detaljerad rapportering med rekommendationer om de bästa åtgärderna för att åtgärda eventuella problem som upptäcks. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov och budget.

Vanliga frågor

Vad innebär en gratis rörinspektion?

En gratis rörinspektion innebär att vi utan kostnad undersöker dina rör och avlopp med hjälp av avancerad kamerateknik för att identifiera eventuella problem.


Hur lång tid tar en rörinspektion?

En typisk rörinspektion tar mellan en till två timmar beroende på storleken och komplexiteten hos ditt rörsystem.


Vad händer efter inspektionen?

Efter inspektionen får du en detaljerad rapport över rörens skick och våra rekommendationer för eventuella nödvändiga åtgärder.

Boka en kostnadsfri rörinspektion

Kontakta oss för att boka en gratis rörinspektion och få en personligt anpassad offert. Vi på Mavi Relining hjälper dig förlänga och förbättra dina rörs livslängd och funktion med minimalt avbrott.


Skicka in en förfrågan via vårt kontaktformulär, ring oss på 0763 43 19 72, maila oss på kontakt@mavirelining.se så hjälper vi dig vidare.


Kontakta Oss

 
 
 
 
 
unsplash