Våra tjänster

Utforska våra omfattande tjänster inom relining, avloppsrenovering, rörinspektion, rörspolning, rörfräsning och stamspolning. Vi erbjuder professionella lösningar för att säkerställa att dina rör och avlopp fungerar optimalt och håller länge. Klicka på knapparna nedan för att läsa mer om varje tjänst och hur vi kan hjälpa dig.


Relining

Relining är en modern och kostnadseffektiv metod för att förnya dina rör utan att behöva gräva upp hela rörsystemet. Genom att applicera en liner/strumpa inuti de befintliga rören förlänger vi deras livslängd och säkerställer att de fungerar problemfritt i många år framöver. Läs mer om våra reliningtjänster och hur vi kan hjälpa dig att undvika störande rivningsarbeten.

Rörinspektion

Rörinspektion är en viktig del av underhållet för dina rör och avlopp. Genom att använda avancerad kamerateknik kan vi noggrant undersöka rörens skick och identifiera eventuella problem innan de blir allvarliga. Läs mer om våra rörinspektionstjänster och hur en tidig diagnos kan spara dig både tid och pengar.

Rörfräsning

Rörfräsning används för att avlägsna hårda avlagringar, rötter och andra hinder från insidan av dina rör. Med hjälp av specialverktyg fräser vi bort dessa hinder, vilket återställer rörens ursprungliga form och där efter vi kan börja relina. Läs mer om hur rörfräsning kan hjälpa dig att lösa envisa problem i ditt rörsystem.

Rörspolning

Rörspolning är en viktig del av underhållet för dina rör och avlopp. Efter fräsning skall alla rör spolas rent så reliningen blir optimal.

Kontakta Oss

 
 
 
 
Privatperson
Företag
 
 
unsplash