Relining Västerås

Behöver du hjälp med relining? Många villa och fastighetsägare upplever problem med åldrande, skadade eller läckande rörsystem. Traditionella reparationsmetoder kräver ofta omfattande rivnings- och grävningsarbeten vilket inte bara är kostsamt utan också störande för boende och hyresgäster. Relining erbjuder en smidigare och mer kostnadseffektiv lösning som möjliggör reparation av rör utan rivnings- eller grävningsarbeten.

Om relining

I Västerås tillhandahåller vi reliningtjänster som revitaliserar både avlopp och rörledningar genom en metod känd som "strumpmetoden". Denna teknik innebär att en ny inre rörstruktur skapas vilken är robust nog att motstå framtida skador som korrosion och läckage. Tjänsten passar utmärkt för såväl flerbostadshus som privata hem.

Så fungerar det

Vår process för relining startar med en omfattande inspektion för att identifiera eventuella skador på rören. Rören rengörs sedan grundligt innan en speciell liner införs och härdas på plats, vilket skapar en ny robust och tät struktur inuti de befintliga rören.

Fördelar med relining

Minimal störning
Arbetet kräver inga rivningar eller grävningar, vilket betyder minimal störning för fastighetens invånare.


Kostnadseffektivt
Metoden är ekonomisk fördelaktig eftersom den undviker dyra kostnader för grävning och rivning.


Lång livslängd
De uppdaterade rören förväntas vara hållbara i många årtionden, vilket ger en långsiktig lösning på rörproblemen.

Behöver du hjälp med relining i Västerås?

Kontakta oss för att boka en gratis rörinspektion och få en personligt anpassad offert. Vi på Mavi Relining hjälper dig förlänga och förbättra dina rörs livslängd och funktion med minimalt avbrott.


Skicka in en förfrågan via vårt kontaktformulär, ring oss på 0763 43 19 72, maila oss på kontakt@mavirelining.se så hjälper vi dig vidare.

Kontakta Oss

 
 
 
 
Privatperson
Företag
 
 
unsplash