Relining Täby

Står du inför problem med gamla eller skadade rör i Täby? Vanliga reparationsmetoder som kräver omfattande gräv- och rivningsarbeten är inte bara kostsamma, utan också störande för både boende och verksamheter. Relining erbjuder en modern och effektiv lösning som möjliggör inre reparationer av rör utan behov av fysiskt ingripande i byggnadsstrukturen.

Om relining

I Täby levererar vi på Mavi Relining toppmoderna reliningtjänster som revitaliserar avlopps- och rörledningar. Vi använder "strumpmetoden" för att installera en ny inre rörstruktur som effektivt motstår framtida skador som korrosion och läckage. Denna tjänst passar perfekt för såväl stora fastigheter som enskilda villor.

Så fungerar det

Vår reliningprocess startar med en grundlig inspektion av rörsystemet för att identifiera eventuella skador. Rören rengörs därefter noggrant, varefter en specialanpassad liner förs in och härdas på plats, vilket skapar en ny, robust och tät rörstruktur inuti de befintliga rören.

Om relining

Minimal störning
Vårt arbete är designat för att minimera störningar, vilket gör att boende och verksamheter kan fortsätta sin dag utan stora avbrott.


Kostnadseffektivt

Relining undviker de stora utgifterna för grävning och rivning, vilket sparar både tid och pengar.


Lång livslängd

Den nya rörstrukturen som skapas genom relining är utformad för att vara hållbar i årtionden, vilket ger en långsiktig lösning på dina rörproblem.

Behöver du hjälp med relining i Täby?

Kontakta Mavi Relining för att boka en gratis rörinspektion och få en skräddarsydd offert. Vi är specialiserade på att förbättra och förlänga dina rörs livslängd och funktion med minimalt avbrott.


Kontakta oss genom vårt onlineformulär, ring oss på 0763 43 19 72, eller maila oss på kontakt@mavirelining.se för att få mer information och hjälp. 

Kontakta Oss

 
 
 
 
Privatperson
Företag
 
 
unsplash