Relining Solna

Behöver du hjälp med relining? Många fastighets- och villaägare i Solna står inför utmaningar med sina åldrande, skadade eller läckande rörsystem. De traditionella reparationsmetoderna som ofta kräver omfattande rivnings- och grävningsarbeten är både kostsamma och störande. Relining erbjuder en effektivare och mer kostnadseffektiv lösning som möjliggör rörreparationer utan behov av rivning eller grävning.

Om relining

I Solna erbjuder vi avancerade reliningtjänster som effektivt återställer både avlopp och rörledningar. Med hjälp av en teknik känd som "strumpmetoden" installeras en ny inre rörstruktur som är tillräckligt stark för att motstå framtida korrosion och läckage. Denna tjänst är idealisk både för flerbostadshus och privata bostäder.

Så fungerar det

Processen inleds med en grundlig inspektion av rörsystemet för att upptäcka eventuella skador. Rören rengörs sedan noggrant innan en specialanpassad liner installeras och härdas på plats. Detta skapar en ny, tät och hållbar rörstruktur inuti de befintliga rören.

Fördelar med relining

Minimal störning

Inga rivningar eller grävningar innebär minimal störning för boende och verksamheter i fastigheten.


Kostnadseffektivt

Relining minskar behovet av kostsamma och störande grävnings- och rivningsarbeten, vilket gör det till ett ekonomiskt smart val.


Lång livslängd

De renoverade rören förväntas hålla i många decennier, vilket erbjuder en hållbar lösning på dina rörproblem.

Behöver du hjälp med relining i Solna?

Kontakta oss på Mavi Relining för att boka en kostnadsfri rörinspektion och få en skräddarsydd offert. Vi hjälper dig att förlänga och förbättra dina rörs livslängd och funktion med minimalt avbrott.


Skicka in din förfrågan via vårt kontaktformulär, ring oss på 0763 43 19 72 eller maila oss på kontakt@mavirelining.se så assisterar vi dig vidare.


Kontakta Oss

 
 
 
 
Privatperson
Företag
 
 
unsplash