Relining Sollentuna

Har du problem med ditt rörsystem i Sollentuna? Åldrade, skadade eller läckande rör kan orsaka betydande problem, och traditionella reparationsmetoder som innefattar grävning och rivning kan vara dyra och skapa stora störningar. Relining erbjuder en praktisk och kostnadseffektiv lösning som möjliggör reparation av rören inifrån utan behov av störande grävningsarbeten.

Om relining

På Mavi Relining i Sollentuna erbjuder vi avancerade reliningtjänster som återställer och förnyar avlopps- och rörledningar. Vi använder oss av en effektiv teknik känd som "strumpmetoden" där en ny, hållbar inre rörstruktur appliceras som kan motstå framtida korrosion och läckage. Våra tjänster är utmärkta för både större fastighetskomplex och privatbostäder.

Så fungerar det

Reliningsprocessen inleds med en detaljerad inspektion för att identifiera eventuella skador på rörsystemet. Efter inspektionen rengörs rören ordentligt, varefter en specialanpassad liner förs in i röret och härdas på plats. Detta skapar en robust, tät och hållbar rörstruktur inuti de existerande rören.

Fördelar med relining

Minimal störning

Metoden kräver inte rivning eller grävning, vilket minskar störningar för boende och verksamheter betydligt.


Kostnadseffektivt

Relining minskar behovet av dyra och tidskrävande gräv- och rivningsarbeten, vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ.


Lång livslängd

De renoverade rören är designade för att hålla i många årtionden, vilket erbjuder en långsiktig lösning för dina rörproblem.

Behöver du hjälp med relining i Sollentuna?

Kontakta oss på Mavi Relining för att boka en kostnadsfri rörinspektion och få en personligt anpassad offert. Vi är specialiserade på att förbättra och förlänga livslängden och funktionen på dina rör med minimalt avbrott.


Du kan nå oss genom att fylla i vårt formulär, ringa oss på 0763 43 19 72 eller skicka ett e-postmeddelande till kontakt@mavirelining.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina rörproblem i Sollentuna.

Kontakta Oss

 
 
 
 
Privatperson
Företag
 
 
unsplash