Relining Stockholm

Många fastighetsägare i Stockholm står inför problem med åldrande, skadade eller läckande rör. Traditionella reparationsmetoder, som ofta involverar omfattande grävningsarbeten, kan vara både störande och dyra. Relining erbjuder en effektiv och mindre invasiv lösning, vilket gör det möjligt att reparera rör inifrån utan att behöva gräva upp dem.

Om relining

Vår reliningtjänst i Stockholm använder avancerad teknologi för att förnya rörledningar och avloppssystem inifrån. Genom en process som kallas för "strumpmetoden" skapas en ny, hållbar inre rörstruktur som kan stå emot framtida korrosion och läckor. Denna tjänst är idealisk för både bostadsrättsföreningar och privatbostäder.

Så går det till

Reliningprocessen börjar med en noggrann rörinspektion för att identifiera skador. Därefter rengörs rören noggrant och en speciell liner förs in i röret. Linern härdas sedan på plats, vilket bildar en stark, tät och hållbar ny rörstruktur inuti det befintliga röret.

Fördelar med relining

Minimal störning

Ingen rivning eller grävning behövs, vilket innebär mindre störningar.


Kostnadseffektivt

Sparar pengar genom att undvika kostsamma rivnings- & grävarbeten.


Lång livslängd

De nya rören har en förväntad livslängd på flera decennier.

Behöver du hjälp med relining i Stockholm?

Kontakta oss för att boka en gratis rörinspektion och få en personligt anpassad offert. Vi på Mavi Relining hjälper dig förlänga och förbättra dina rörs livslängd och funktion med minimalt avbrott.


Skicka in en förfrågan via vårt kontaktformulär, ring oss på 0763 43 19 72, maila oss på kontakt@mavirelining.se så hjälper vi dig vidare.

Kontakta Oss

Relining Stockholm
 
 
 
 
Privatperson
Företag
 
 

Våra områden

unsplash