Relining för bostadsrättsföreningar

Startsida > Tjänster > Relining  > BRF:er

Professionell relining för BRF:er

Är avloppsrören i er bostadsrättsförening över 30 år gamla? Mavi Relining erbjuder moderna och effektiva lösningar för att reparera era rör utan kostsamma stambyten och rivningsarbeten. Genom relining kan vi skapa en ny och slitstark yta inuti de befintliga rören, vilket sparar både tid och pengar för hela föreningen. En hållbar metod som ökar avloppssystemets livslängd utan att påverka boendemiljön.

Bli uppringd av en specialist

Allt om Relining

Smidig & störningsfri process

Relining är en betydligt enklare och snabbare metod jämfört med traditionellt rörbyte. Vi utför arbetet utan att behöva gräva upp innergårdar eller göra omfattande ingrepp i lägenheterna. Detta innebär minimala störningar för era boende och en betydligt snabbare installationsprocess. I de flesta fall är arbetet klart inom 4 till 7 dagar, beroende på rörsystemets omfattning och skick.

Långvarigt & hållbart resultat

Vår reliningteknik skapar en hållbar och korrosionsbeständig yta inuti rören, vilket skyddar mot rötter och andra problem. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi garantera att era rör håller i över 50 år. Metoden är lämplig för de flesta typer av rörmaterial, vilket gör den till en flexibel och långsiktig lösning för bostadsrättsföreningar som vill undvika framtida problem och kostnader.

Ekonomiskt för föreningen

Relining är inte bara hållbart utan också ett mycket kostnadseffektivt alternativ till traditionellt stambyte. Eftersom vi undviker dyra grävningsarbeten och återställningskostnader kan vi erbjuda en ekonomisk lösning som passar föreningens budget. Kostnaden för relining varierar beroende på rörens skick och omfattning, men vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga och skräddarsydda offerter utifrån era behov.

Boka en kostnadsfri rörinspektion

Kontakta oss för att boka en gratis rörinspektion och få en personligt anpassad offert. Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär, ring oss på 0763 43 19 72, maila oss på kontakt@mavirelining.se så hjälper vi dig vidare.

Försäkrade & Certifierade

Nöjda kunder

Frågor & Svar

Vad är skillnaden på Relining och Stambyte?

Stambyte innebär att man gräver upp och river ut befintligt rörsystem för att sätta in nytt. När man genomför relining slipper man hela rivningsprocessen och skapar ett nytt rör inuti det befintliga med det som kallas relining eller strumpmetoden.

Vad kostar relining?

Kostnader varierar beroende på antal anslutningar, tillgänglighet och löpmeter på stammar & ledningar. Kontakta oss för att boka en kostnadsfri rörinspektion & få offert.

    Behöver man rengöra rören innan?

    Ja, man behöver spola rören och i vissa fall även fräsa rören för att skapa en ren yta för att linern inte ska skadas.

    Hur länge håller en relining?

    En relining förväntas hålla upp till 50 år men allt beror på vad för slitage den utsätts för. Vi lämnar 20 års garanti på våra reliningarbeten.

    års erfarenhet

    års garanti

    Nöjda kunder

    Kontakta oss för offert

    Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, vill boka en rörinspektion eller få en offert. Du når oss genom att ringa 0763 43 19 72, maila oss på kontakt@mavirelining.se eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.