Relining i Täby

Startsida > Tjänster > Relining > Täby

Professionell relining i Täby

Vi på Mavi Relining har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag att reparera & förlänga livslängd på rör & avlopp genom relining.

Många fastighetsägare i Täby står inför problem med åldrande, skadade eller läckande rör. Traditionella reparationsmetoder, som ofta involverar omfattande grävningsarbeten, kan vara både störande och dyra. Relining erbjuder en effektiv och mindre invasiv lösning, vilket gör det möjligt att reparera rör inifrån utan att behöva gräva upp dem.

Om relining

Relining av rör & avloppssystem

Genom relining, som även kallas för “strumpmetoden”, skapas en ny, hållbar inre rörstruktur som kan stå emot framtida korrosion och läckor. Vi på Mavi Relining är din lokala expert för relining i Täby och vi använder avancerad teknologi för att förnya rörledningar och avloppssystem inifrån. Relining är ett alternativ till dyra, tidskrävande och omfattande stambyten samt kan användas för att punktlaga skador i ert rör- & avloppssystem.

Relining för villor, BRF:er & fastigheter

Oavsett om du är en villaägare, representerar en bostadsrättsförening eller äger/förvaltar fastigheter så kan vi hitta en lösning som passar just dig. Vi påbörjar varje projekt med en kostnadsfri rörinspektion som leder till en hälsocheck av era rörstammar och en offert för eventuella åtgärder. 

Därför krävs en rörinspektion

En rörinspektion är ett avgörande första steg för att bedöma skicket på dina avloppsrör. Med hjälp av specialanpassade kameror utför vi en noggrann inspektion inuti rören för att identifiera eventuella problem som sprickor, läckor eller blockeringar.

Denna inspektion ger oss en tydlig bild av rörens skick och hjälper oss att föreslå rätt åtgärd, exempelvis relining. Att genomföra en rörinspektion i tid kan förebygga större skador och kostsamma reparationer i framtiden.

Så går det till

Reliningprocessen börjar med en noggrann rörinspektion för att identifiera skador. Därefter lämnar vi rapport på ert avloppssystems hälsa och offert på eventuella åtgärder.  Behöver ni genomföra en relining så rengörs först rören noggrant och en speciell liner förs in i röret. När linern är på plats är det dags att härda den, vilket bildar en stark, tät och hållbar ny rörstruktur inuti det befintliga röret.

Fördelar med relining

Minimal störning
Ingen rivning eller grävning behövs, vilket innebär mindre störningar.
Kostnadseffektivt
Sparar pengar genom att undvika kostsamma rivnings- & grävarbeten.
Lång livslängd
Vi lämnar 20-års garanti på utförda reliningarbeten

Behöver du hjälp med relining i Täby?

Kontakta oss för att boka en gratis rörinspektion och få en personligt anpassad offert. Vi på Mavi Relining hjälper dig förlänga och förbättra dina rörs livslängd och funktion med minimalt avbrott.

Skicka in en förfrågan via vårt kontaktformulär, ring oss på +46 763 43 19 72, maila oss på kontakt@mavirelining.se så hjälper vi dig vidare.

Försäkrade & Certifierade

Nöjda kunder

Frågor & Svar

Vad är skillnaden på Relining och Stambyte?

Stambyte innebär att man gräver upp och river ut befintligt rörsystem för att sätta in nytt. När man genomför relining slipper man hela rivningsprocessen och skapar ett nytt rör inuti det befintliga med det som kallas relining eller strumpmetoden.

Vad kostar relining?

Kostnader varierar beroende på antal anslutningar, tillgänglighet och löpmeter på stammar & ledningar. Kontakta oss för att boka en kostnadsfri rörinspektion & få offert.

    Behöver man rengöra rören innan?

    Ja, man behöver spola rören och i vissa fall även fräsa rören för att skapa en ren yta för att linern inte ska skadas.

    Hur länge håller en relining?

    En relining förväntas hålla upp till 50 år men allt beror på vad för slitage den utsätts för. Vi lämnar 20 års garanti på våra reliningarbeten.

    års erfarenhet

    års garanti

    Nöjda kunder

    Kontakta oss för offert

    Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, vill boka en rörinspektion eller få en offert. Du når oss genom att ringa 0763 43 19 72, maila oss på kontakt@mavirelining.se eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.